Наемане на велосипеди SCOTT

Хотел "Релакс КООП“ предоставя на своите гости много и разнообразни туристически услуги за почивка в съчетание с прекрасна гледка и чистия въздух на Стара планина.  Предизвикателство за туристите е приключението с велосипеди SCOTT, което осигурява на гостите на хотела незабравими планински разходки и максимално възстановяване сред природата. Към цената е включена и наем на специална екипировка, която предпазва тялото от нежелани натъртвания и наранявания. Комплексът разполага с 10 броя велосипеди с различни размери, спрямо възрастта и ръста на клиентите: 2 броя XL, 4 броя L и 4 броя M размер.  Екипировката ключва каска, налакътници и наколенки.

 

Велосипед SCOTT Aspect 740

Рамката на Aspect 740 е алуминиева, много здрава и лека, вилката е със 100мм ход, а окомплектовката е Shimano. Заключването на вилката ще направи карането Ви още по-приятно, като отговаря на Вашите предпочитания във всеки един момент. Когато изкачвате стръмни наклони или карате по равно, просто я заключете, така че карането да е още по-ефективно. С помощта на хидравличните дискови спирачки Shimano  ще спирате бързо, леко и сигурно. Те ще Ви предоставят възможност да карате много по-уверено като знаете, че ще спрете веднага, щом се наложи, независимо дали карате в остри завои или технични трасета. 

 

Видео представяне на SCOTT Aspect 740

Велосипедът SCOTT Aspect 740 e с лека алуминиева рамка, 27.5" гуми и добра окомплектовка, която включва заключваща се вилка Suntour, хидравлични дискови спирачки Shimano и компоненти Syncros и Shimano. Много подходящ за новобранците в спорта. Велосипедът е с 27 скорости, които се превключват плавно и сигурно, с помощта на Shimano окомплектовката. Перфектният избор и за най-техничните трасета.

 

Специален пакет "Приключение с велосипед" за 2 и 3 нощувки в х.к "Релакс КООП"

 

 

 

Share