Развлечения

Тук можете да направете почивката си незабравима сред райската природа на Стара планина .Да споделите нашите изключителни предложения за развлечения, а именно риболов, приключение с велосипед и Въжен парк.

Риболовът е дейност, която Ви кара да забравите за стреса и напрежението. При нас може да ловите с Ваши принадлежности или да се възползвате и да наемете от нашите.

За приключението с велосипед Вие избирате маршрута и продължителността на обиколките. Така можете  да обиколите близките малки селца, да се заредите с положителна енергия и да усетите спокойствието на околностите.

Въженият парк е място от въжени маршрути  с препятствия, с различни нива на трудност подходящи, както за деца на минимум 12 години, така и за възрастни.Развлечение, което няма да намерите в близките общини . Не само запомнящо се изживяване, но и напълно безопасно, поради  осигурителните системи и грижите на инструктурите ни!

Риболов

За всички любители на риболова! Хотелът разполага със собствено езеро-рибарник, позволяващо за всички любители на спортния риболов да се отдадат на своето хоби. С наети или собствени риболовни принадлежности, те могат да проявят своето майсторство за улов на сом, шаран и амур. Тишината...
Вижте повече

Наемане на велосипеди SCOTT

Хотел "Релакс КООП“ предоставя на своите гости много и разнообразни туристически услуги за почивка в съчетание с прекрасна гледка и чистия въздух на Стара планина.    Предизвикателство за туристите е приключението с велосипеди SCOTT, което осигурява на гостите...
Вижте повече
Share